Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 23 de juliol del 2013

Baruc Nsué deixa l'AEC Manlleu i fitxa per l'UE Cornellà


Ahir dilluns es va fer oficial el traspàs de Baruc Nsué al Cornellà.
Després d'un grapat d'anys a l'AEC Manlleu (amb un erasmus d'un any per jugar al Kitchee de Hong Kong), el migcampista Baruc Nsué decideix canviar d'aires, i la temporada que ve vestirà la samarreta de l'UE Cornellà.

Foto: Àngel Garreta / elter.net


El que era un rumor es va confirmar, i possiblement degut a l'aspecte econòmic Baruc deixa el Manlleu després de deixar un passat increïble amb la samarreta manlleuenca. 
Un migcampista que es pot reconvertir amb extrem o en mitjapunta, creatiu com el que més, i màgic com el que més. 

Desprenia màgia en quasi bé tots els partits deixant anar així les delícies de tots els aficionats. Passades inimaginables, dríblings únicament a l'abast dels millors i gols que s'han de veure repetits per saber si han entrat de veritat, com per exemple, el que va fer a Palamós la temporada passada des del mig del camp, el qual li va servir per guanyar el trofeu a Millor gol català de l'any 2012.


Vídeo: El9nou

Deixa l'AEC Manlleu un dels jugadors referència dels últims anys, no només al club manlleuenc si no també a la Tercera Divisió. Tots els equips temien (i temen) de la seva qualitat i amb el Manlleu ha aconseguit èxits també individuals, com per exemple poder debutar amb la Selecció Catalana Amateur, o fins i tot anar convocat amb la selecció del seu país per via paterna, Guinea Ecuatorial, tot i no arribar a debutar.

Com dèiem, la qualitat que desprèn Baruc es produeix pràcticament a cada partit. Els aficionats del Nou Sardenya ho van viure de primera mà aquesta passada temporada, quan Baruc va marcar aquest golàs contra l'Europa.


Vídeo: Youtube GolesEcuatoguineanos / Esports en Xarxa

El retrobament de Baruc amb el Manlleu es produirà ben aviat, a la jornada 3 de la Tercera Divisió el dia 8 de setembre, quan el Cornellà visiti el Municipal d'Esports de Manlleu.

Ens queda només donar les gràcies a Baruc per tots aquests anys que l'hem pogut veure amb la samarreta de l'AEC Manlleu i que tingui molta sort amb el seu nou equip. 

Foto: Àngel Garreta / golcat.com

Gràcies, Baruc!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada