Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 29 de juliol del 2013

Oriol "Uri" Martínez, velocitat i mobilitat a l'atac


Oriol Martínez Bellart, 29 de setembre del 1991 (21 anys), Sallent

Uri Martínez, en el primer entrenament de la temporada / ViuelManlleu



Uri Martínez es convertia el passat mes de juny en el primer fitxatge per l'AEC Manlleu 2013/2014. Davanter procedent de l'UE Avià, on la temporada passada va fer 14 gols en 32 partits jugats.

El jugador arriba al Municipal amb la intenció de disputar-se la titularitat amb Manel Sala i Eduard Fortet, però sobretot amb l'objectiu d'ajudar a l'equip a la davantera, una posició que està marcada pels "noms" dels jugadors que han passat per ella els últims anys.


Com juga l'Uri?

El bagenc actua com a davanter tot i que també pot jugar d'extrem, com ens comenta ell mateix: "l'últim any l'he estat jugant de 9, tot i que anteriorment jugava tant a la banda dreta com a l'esquerra"
El jugador es desmarca bastant de les qualitats tant de Manel Sala com d'Eduard Fortet, els quals són jugadors que els agrada baixa pilotes llargues.
El mateix Uri comenta: "em considero un jugador molt treballador i constant, que destaco sobretot per la meva velocitat i perquè acostumo a fer bastants gols".
Finalment acaba destacant quin estil de davanter és: "en el cas que hagi de jugar de davanter centre no sóc el 9 típic estàtic, sinó que caic molt a les bandes".

Trajectòria futbolística:

Als seus 21 anys, l'Uri ha passat pels següents equips:
  • Format al futbol base de l'Escola de Futbol d'Osona
  • Juvenil al Club Gimnàstic de Manresa
  • 10/11 i 11/12 al CE Sallent (2a Catalana)
  • 12/13 a l' UE Avià (1a Catalana)
  • 13/14 a l' AEC Manlleu (3a Divisió)

Només queda veure'l en acció i acabar de saber el que aporta a l'equip i, com no, que se l'hi etiqueti el nom del que ha de ser, del que estem segurs que serà: Un golejador

Uri Martínez, nou davanter del Manlleu / ViuelManlleu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada