Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 12 de juny del 2014

Raul Garcia, segon fitxatge per l'AEC Manlleu 14/15


El club ha tancat la incorporació del polivalent migcampista taradallenc Raul Garcia, procedent de l'UD Taradell. El jove de 20 anys arriba després de passar tres temporades al primer equip del seu poble. El jugador, ja va jugar a l'AEC Manlleu en la seva etapa del futbol base.

Raul Garcia, amb la samarreta de la UD Taradell /
udtaradell.cat
Es confirma la segona incorporació per l'AEC Manlleu de la temporada que ve. Raul Garcia és un jugador molt corpulent i polivalent, que tant pot actuar de migcampista com de central.

S'ha consolidat com a titular indiscutible al UD Taradell a la Segona Catalana i ara farà el salt a la 3a Divisió.

És un jugador molt fort i que té una bona sortida de pilota. També sap remanar-la i oferir joc tant defensiu com ofensiu.

Una de les seves principals armes i que de ben segur li aniran molt bé al conjunt manlleuenc és el seu joc aeri, tant en accions atacants com en accions defensives.



Benvingut a l'AEC Manlleu, Raul!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada