Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 20 de juny del 2014

Maik Molist, un motor pel mig del camp

El Manlleu va fer oficial la tercera incorporació de la temporada, de les quals la primera al mig del camp, zona que ha quedat afectada després de la marxa d’homes com Gely i Putxi. El jugador arriba procedent del Palamós i complirà la seva segona etapa a la primera plantilla del club, on ja va jugar fa quatre temporades.

Imatge del jugador a les files del CF Palamós / radiopalamos.cat

Maik Molist és un futbolista amb un bon recorregut en les categories del futbol català. Va jugar a Segona B amb el Santboià i ha disputat diverses temporades a Tercera Divisió amb equips com el Premià, el Manlleu, el Vic o el Palamós. Destaca per ser un mig amb un molt bon nivell tècnic, notable domini de la pilota i intel·ligent en l’aspecte tàctic. La seva posició més natural és la d’organitzador del joc i s'ha de convertir en un dels eixos del nou Manlleu de Diego Morata.

Durant la seva trajectòria, Molist s’ha caracteritzat per ser un jugador important en tots els conjunts on ha jugat. En la seva anterior etapa a Manlleu només va perdre’s un partit per sanció i va ser peça bàsica en l’onze titular. Tot i això, la passada temporada va patir una greu lesió al genoll que li va impedir gaudir de la continuïtat que tot futbolista necessita. Amb tot això, Maik Molist arriba a la seva segona etapa a Manlleu amb la responsabilitat de ser un dels homes claus en l’organització i creació de l’equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada