Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimecres, 11 de juny del 2014


Pol Planas, primer fitxatge del Manlleu 2014-2015 

El Manlleu va oficialitzar ahir dimarts dia 10 de juny el fitxatge de Pol Planas pel primer equip. El jugador prové del Cornellà i arriba per cobrir l’eix de la defensa, una de les zones on hi va haver més dubtes durant la temporada passada.

Imatge de Pol Planas a les
files de l'UE Cornellà / UE Cornellà
Trobar un acompanyant sòlid per Archi va ser una tasca dura durant l’anterior campanya. Tant, que mai es va acabar de trobar. Des de Gely, passant per Fran Erencia, Juanjo i acabant amb el mateix Gely, cap va gaudir de la continuïtat necessària per construir un bon bloc. Per millorar aquest aspecte arriba Pol Planas, un central jove, de només 22 anys, que arriba avalat pel nou tècnic Diego Morata.


Planas és un central de gran progressió, però que durant la seva trajectòria ha vist interrompuda la seva continuïtat per culpa de les lesions. Fa tres temporades va patir una fractura de tíbia i peroné. A partir d’aquí, tot i mostrar un bon nivell en els partits que jugava, han restat minuts a un jugador que no va tenir gaire presència amb el Cornellà la temporada passada.


El defensa arriba a Manlleu en busca de minuts que li ajudin a trobar la seva millor versió. Des d’aquí, animar i desitjar que Pol Planas tingui una etapa llarga i profitosa a les files de l’AEC Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada