Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 28 de juny del 2014

Pol Coll, ara si, manlleuenc

L'AEC Manlleu s'ha fet amb els serveis de Pol Coll, atacant procedent de l'UE Vic. El jugador arriba a Manlleu després de ser un dels puntals del club vigatà les últimes temporades. Fa algunes temporades que el club ja el volia a la plantilla, i aquest any ha estat la bona.

Pol Coll / UE Vic
Es tracta d'un jugador desequilibrant, que pot jugar en diverses posicions a la zona davantera de l'equip.
Pol Coll ha estat una peça clau en les últimes temporades a l'UE Vic, i a Manlleu el recordem pels bons partits que feia amb el conjunt vigatà en el derbi osonenc.

Ara Pol Coll portarà els colors manlleuencs, i aportarà qualitat a la zona de l'atac. Capaç de finalitzar accions individuals amb xuts amb totes dues cames, i també finalitzar les jugades amb assistències letals.

Pol Coll és un jugador desequilibrant que si se li treu tot el suc possible, serà un jugador realment important a la zona d'atac.

Benvingut, Pol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada