Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 16 de maig del 2015

Prèvia J.38: CF Muntanyesa - AEC Manlleu

El Manlleu disputarà diumenge l'última gran final de la temporada / Àngel Garreta


AEC Manlleu / El dia de la veritat

- No es pot fallar. Arriba l’última jornada i el Manlleu, amb els deures per fer, necessita una victòria per salvar-se. Tres punts acostarien a l’equip a la salvació, tot i que no l’assegurarien.

- Un empat deixa l’equip fora del descens directe, però pendents de descensos compensats. El Castelldefels, 18è classificat, necessitaria una golejada miraculosa per passar al Manlleu, que actualment es troba dos punts per sobre.

- Atents als partits de Santfeliuenc i Gavà. Els primers visiten el campió, l’Ascó, mentre que el Gavà rep el Cerdanyola. Una derrota d’un d’ells combinada amb victòria manlleuenca faria sortir els de Miquel Muñoz de la 17a plaça (actualment plaça de fatídica a causa del descens del Sant Andreu).

- Amb un ull també a Cornellà. L’equip català de Segona B es juga la permanència en la darrera jornada. Un descens complicaria encara més les coses a Tercera, ja que un altre equip (16è classificat) es veuria afectat per descensos compensats.

- Pel que fa al gol average, el Manlleu el té GUANYAT amb el Gavà, EMPATAT amb el Castelldefels (però millor diferència de gols global) i PERDUT amb el Santfeliuenc.

- En el partit a contra la Muntanyesa, el porter Ivan González és baixa. Entrarà a la convocatòria el juvenil Cristian Carbo. Aitor i Fran Pérez, dubtes fins a última hora.

- La Bombonera de Nou Barris és un dels camps més característics de la categoria. De dimensions molt reduïdes, el partit serà molt intens. Apostem per un mig del camp més poblat per part de Miquel Muñoz amb l’entrada d’Ivan Fernández com a novetat respecte el partit passat.

- El partit es podrà seguir EN DIRECTE per Ràdio Manlleu a partir de les 11.45. Us animem a seguir tots a l’equip!


CF Muntanyesa / La força de La Bombonera

- Els de Nou Barris són actualment 11ens classificats amb 48 punts. Establerts a la zona mitja de la taula, arriben a l’última jornada sense opcions a res.

- Només 3 equips (Ascó, Pobla i Prat) han sumat més punts que la Monta com a locals. Els barcelonins han fet del seu camp un autèntic fortí per no haver de patir.

- Pedro Garcia, amb 16 gols, s’ha convertit en la punta de llança de la Muntanyesa. El davanter, provinent del Terrassa, s’ha retrobat amb la seva millor versió aquest any i és un maldecap per qualsevol defensa.

- L’equip arriba en mala dinàmica amb 4 jornades seguides perdent. Intentaran refer la seva imatge en l’últim partit de la temporada.


El partit

- En el partit d’anada els manlleuencs es van imposar per 3-2 amb gols d’Hugo, Payán i Uroz.

- La temporada passada, el resultat a Nou Barris va ser d’empat a 1.


- L’àrbitre del partit serà Cristian López Carballo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada