Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 4 de maig del 2015

“Fallar i patir” – Crònica del CE Europa 3-0 AEC Manlleu

Fallar i patir: Passat recent i futur immediat d’aquest Manlleu. Els de Miquel Muñoz van caure per un marcador més contundent del que va reflectir el joc, però segueixen submergits en plena lluita pel descens. Al Nou Sardenya, la falta d’eficàcia i els desequilibris defensius a l’hora d’evitar contraatacs graciencs van sentenciar l’equip. Partit regular, resultat nefast i la consciència clara de que diumenge, a les 12 del migdia, arriba el partit de la temporada al Municipal.

Martí Soler saltant amb Cano / CEEuropa.cat - Àngel Garreta

Tot i el resultat final, el partit semblava començar bé pel Manlleu. Descarat i profund en atac, l’equip va tenir en tres minuts dues ocasions més que clares per anotar dos gols. La primera al minut de joc de Martí Soler, que va superar el porter però quan xutava a porteria veia com la defensa la treia sota pals. La segona, una clara contra que Martí cedia a Fran i aquest no encertava a rematar. El Manlleu aconseguia plantar-se a l’àrea rival en bones situacions, però aquí hi va haver el gran problema de l’equip. En fase ofensiva, quan es tenien bones situacions per desequilibrar, els manlleuencs perdien pilotes amb massa facilitat i això, amb tot l’equip bolcat en atac, es va pagar car. En una d’aquestes, Padilla agafava la pilota a tres quarts de camp i avançava amb un eslàlom espectacular, desfent-se de tots els osonencs que trobava en el camí, fins que Blanchart el va tombar dins l’àrea. Penal clar i Roberto Camacho no va fallar. L’Europa s’avançava en la primera arribada de la que va disposar. El matx va seguir la mateixa tònica, un Manlleu descarat i innocent que, amb els seus propis errors, cedia a l’Europa les seves millors ocasions. I en aquest context arribava el segon, que deixava el partit quasi sentenciat. Contraatac per la banda esquerra de l’equip local que acabava a l’altre sector, on apareixia Nils guanyant amb facilitat l’esquena de la defensa del Manlleu. A plaer, superava Barragán amb un xut creuat.

Archi va tornar a liderar la defensa manlleuenca / CEEuropa.cat - Àngel Garreta

A la represa tot es va calmar. De les contres verticals i el futbol a les àrees del primer temps, es va passar a un partit reposat, que només s’accelerava amb fogonades puntuals del Manlleu. Uroz va ser el principal generador de perill a la defensa local en el segon temps, però posant-hi més voluntat que precisió. Van tornar Ricard Seuma i Manel Sala a l’equip. El pitxitxi manlleuenc no va tenir el seu millor dia, però va sumar minuts de rodatge per arribar en un millor estat a diumenge vinent. Els de Pedro Dólera es conformaven amb el resulta, i més veient que la resta de resultats li donava la classificació matemàtica pel play-off. En els últims minuts, amb un Manlleu ja totalment decantat a l’atac, va arribar la cirereta escapolada. Pilota morta a la frontal de l’àrea osonenca que recollia Javi Lara per enviar un xut ras, sec i ajustat al pal de Barragán.

Onze titular del Manlleu al Nou Sardenya / CEEuropa.cat - Àngel Garreta


Derrota sense pal·liatius del Manlleu que, amb el descens ja confirmat del Sant Andreu sap que, a hores d’ara, baixen 4 equips a Primera Catalana. Fóra bo buscar la quinzena posició per assegurar la permanència encara que baixi el Cornellà, altre equip de Segona B que pot afectar en els descensos compensats. Per aconseguir-ho, no hi ha altre camí que afrontar el partit de diumenge que ve davant el Peralada com una final. El club n’és conscient, i per això farà jornada de portes obertes. I el vestidor també, com declarava Miquel Muñoz al final del partit: “Podeu estar segurs que contra el Peralada correrem i ho donarem tot”.   

Fitxa tècnica

CE EUROPA: Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Javi Lara, Nils, Guzman (Putxi 75'), Poves (Ignacio 26'), Padilla i Camacho (Valderas 67').
 
AEC MANLLEU: Barragán, Edu, Archi, Blanchart, Payán, Ivan (Hugo 65'), Maik, Aumatell (Manel Sala 58'), Fran (Seuma 45'), Martí Soler i Uroz. 

GOLS: 1-0 Camacho 8', 2-0 Nils 42', 3-0 Javi Lara 88'.

Àrbitre: Rafael Díaz Melero. Va amonestar als locals Guzman, Alberto i Pastells. També als visitants Archi, Ivan, Payán, Blanchart i Manel Sala.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada