Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 20 de juny de 2015

Fins aviat!
Amb el final d’aquesta temporada hem decidit posar un punt a aquesta aventura de Viu el Manlleu. Ha estat una decisió meditada. Motius professionals ens han dificultat seguir amb tot això els últims mesos de la passada temporada. De cara l’any vinent, aquests condicionants laborals encara s’accentuaran més i se’ns farà impossible seguir amb aquesta tasca, però això decidim fer un pas al marge.

Han estat dos anys d’una implicació que en tot moment ha estat un orgull i un plaer de poder fer. Seguir l'AEC Manlleu setmana rere setmana ha estat molt més una passió que una feina, i ho seguirem fent des d’allà on puguem cada diumenge. Només ens queda agraïr a tots els jugadors, entrenadors, directius i gent del futbol català que en tot moment ens ho han posat realment fàcil per fer les coses durant aquests dos anys. I, per sobre de tot, a vosaltres, tota la gent que ens ha anat llegint amb més o menys freqüència, aquests quasi 66.000 clicks que han donat sentit a tot plegat.

Nosaltres poca cosa més hem d’afegir. Aquesta parada és un punt. No sabem si seguirà o és el final. Tenim clar que continuarem atents a l’actualitat del Manlleu, i si mai tenim l’oportunitat de tornar a agafar empenta amb tot això no ens tancarem les portes a fer-ho. Només ens queda reivindicar el futbol català, un món tan infravalorat com estimulant, i farcit de talent. Directius, caps de premsa, periodistes, i fins i tot els cambrers dels bars. Autèntiques personalitats que fan d’això una cosa per la que val la pena invertir temps i esforç. I animar també a tota la gent de Manlleu, i de Catalunya en general, que no deixi d’anar als camps. Que s’acosti a veure aquests 11 tios que porten la samarreta de l’equip del teu poble i ho fan tan bé com poden. Alguns dies marxes del camp molt content, potser molts més dies ho fas trist, però tenir el privilegi de sentir tan a dins una passió, que bàsicament és això, una cosa que s’allunya de la raó, és un plaer que val la pena no deixar escapar.

El Manlleu seguirà endavant, i nosaltres no ens desenganxarem d’ell. Moltes gràcies per tot i SOM-HI, MANLLEU!

Pol Ballús i Raimon Roma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada