Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 1 de maig del 2015

Prèvia J.36: CE Europa - AEC Manlleu



AEC Manlleu / El Nou Sardenya, propici

·El Manlleu visita el Nou Sardenya amb la intenció de segellar la permanència matemàtica.

·El Manlleu es salva matemàticament si: GUANYA al camp de l'Europa i el Martinenc PERD al camp del Rubí. Després faltaria veure els descensos compensats.

·El Nou Sardenya és un camp propici pel Manlleu els últims anys: NO perd des de la temporada 2007-2008 (2-1). Des d'aleshores, 4 victòries (0-2; 2-3; 1-3; 0-4) i 2 empats (2-2; 1-1).

·Els manlleuencs tancaran el seu particular tourmalet. De moment, balanç de 2 empats (Prat i Pobla) i una victòria (Rubí). Acumulen tres partits sense perdre.

·Manel Sala tornarà a jugar després de perdre's els darrers tres partits per lesió. Apostem que ho farà d'inici, tot i que també té números que surti de suplent.

·També tornarà Seuma. Els manlleuencs netegen la infermeria i recuperen un pilar al mig del camp després de la seva lesió al genoll.

·L'únic sancionat que té l'equip és Pol Coll. Per altra banda, si Muntada o Payán veiéssin una targeta NO jugarien la setmana que ve davant el Peralada.


CE Europa / Poden ser de playoff

·Una victòria davant el Manlleu, i que el Rubí no guanyi davant el Martinenc permetria a l'Europa ser matemàticament equip de playoff.

·L'equip acumula 1 victòria en els últims 5 partits i dues derrotes consecutives a casa en les quals no ha marcat cap gol.

·Pedro Dólera com a entrenador no ha guanyat MAI el Manlleu al Nou Sardenya.

·Dels últims 5 partits a casa només n'han guanyat 1. Contrarresta amb que és el segon equip menys golejat de la categoria amb 30 gols en contra (La Pobla n'ha rebut 27).

·Javi Sánchez serà la única baixa per lesió que té l'equip. El davanter s'està recuperant d'una fractura al peroné. NO tenen sancionats.

El partit

·L'àrbitre del partit serà Rafael Díaz Melero.

·En motiu del Dia Internacional de la Dona totes les dones que vulguin anar al partit tindran l'entrada gratuïta.

La jornada

·Si el Santfeliuenc GUANYA a Peralada i el Castelldefels PERD a Vilafranca, aquests últims seran matemàticament equip de 1a Catalana.

·Per altra banda, a Segona Divisió 'B' el Sant Andreu baixaria a Tercera Divisió aquest finde si PERD al camp de l'Huracán i el Cornellà o l'Eldense GUANYEN el seu partit. Això podria arrossegar el 17è de 3a Divisió a Primera Catalana si NO hi ha ascensos de 3a a 2a B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada