Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 26 d’abril del 2015

“Tres punts estratègics” – Crònica de l’AEC Manlleu 2-1 UE Rubí

 Més patida del compte, però victòria. El Manlleu suma tres punts clau per allunyar-se una mica més del descens. Dos gols d’estratègia en l’inici del segon temps han posat el partit molt de cara. El Rubí, superat a nivell de joc, s’ha trobat amb un gol que els ha reendollat al partit, però el Manlleu ha aguantat les envestides en el tram final.

Oscar Uroz ha estat un dels més destacats pel Manlleu / Jaime Blanco


El Manlleu ha volgut fer-se amb el pes del partit des del primer temps. De fet, el primer avís ha arribat ben aviat. Als 16 segons Uroz ha tingut una bona ocasió després d’una jugada per banda, però ha topat amb Imanol. Bona feina d’Uroz en la punta d’atac, convertint-se en una de les peces importants d’aquest Manlleu per la seva entrega i capacitat de desbordar. Pol Coll i Aumatell trobaven també profunditat per bandes, però sense aconseguir concretar. El Rubí ha rebaixat el ritme del partit amb el pas dels minuts i el partit s’ha igualat fins el tram final del primer temps. Allà el Manlleu ha tornat a afinar la màquina i ha disposat d’opcions clares per marcar. La més destacada, un xut d’Aumatell que, aprofitant una gran passada de la mort d’Uroz, enviava la pilota al travesser després que un defensa s’interposés a la trajectòria de l’esfèrica.

La manca d’encert no ha fet defallir al Manlleu. Al contrari. A la segona part l’equip ha crescut, sortint del vestidor amb el convenciment que no es podien escapar els punts. I en aquest cas la sort s’ha aliat amb el Manlleu. L’equip havia aconseguit només dos gols de córner en el que va de temporada (a Santfeliuenc i a Martinenc). Avui, dues tasses. El primer córner del segon temps, llençat per Payán, ha rebotat en el visitant Hector Moreno i s’ha convertit en el primer gol del partit. Alegria per un Manlleu que mereixia el gol i que ha aprofitat el desconcert vallesà per colpejar de nou.  Tres minuts després, servei de córner des de la mateixa cantonada, també centrat per Payán, i rematada d’Aumatell a porta. Imanol ha refusat amb poca contundència, deixant la pilota morta als peus d’un oportú Ivan Fernández que ha fet el segon. Amb el gol, Ivan s’ha anat a abraçar efusivament amb Miquel Muñoz. Des del relleu del tècnic, el migcampista s’ha convertit en un pilar d’aquest Manlleu rendint a gran nivell. Amb el segon gol el Rubí s’ha obert, però lluny de crear perill, han deixat espai en defensa perquè el Manlleu sortís a la contra. Podria haver arribat el tercer si l’equip hagués estat més encertat, però el que ha arribat ha estat el 2-1. Pilotada llarga, dubtes de Barragán en la sortida i el porter ha fet un refús tou. La pilota ha quedat als peus d’un Alex Pla que ha definit amb toc suau de qualitat.

En el tram final, l’empenta visitant ha fet recular un Manlleu que ha salvat tots els intents rubinencs amb solvència. Ha estat una de les actuacions més complertes de l’equip a casa, controlant el ritme del partit i superant al rival. La manca d’efectivitat ha fet patir més del que era necessari, però els tres punts no s’han escapat del Municipal.

Fitxa tècnica

MANLLEU: Barragán, Edu, Archi, Blanchart, Payán, Ivan, Maik, Aumatell (Hugo 79’), Pol Coll (Ballús 89’), Uroz i Fortet (Martí 71’).

RUBÍ: Imanol, Aitor, Héctor (alex Fernández 59’), Fontanils, Castell, Cervantes (David López 59’), Ferran (Kiki 69’), Adri Díaz, Alex Pla, Carricondo i Collado.

GOLS: 1-0 Héctor (pp) 50’, 2-0 Ivan 53’, 2-1 Alex Pla 62’.

Àrbitre: Juan Manuel Vico Moreno. Ha amonestat als locals Archi, Pol Coll i Payán. També als visitants Aitor, David Lopez i Alex Fernández.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada