Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 11 de maig del 2015

"Entre l'espasa i la paret" - Crònica de l'AEC Manlleu 1-2 CF Peralada

Derrota sense excuses del Manlleu en el que era el partit més important de la temporada. L'equip no va tener capacitat de lideratge en tot el partit i va perdre davant un Peralada que es va assegurar matemàticament la permanència a Tercera Divisió. El Manlleu, a dia d'avui, seria equip de Primera Catalana.

Aumatell, en una imatge del partit de la primera volta / Viu el Manlleu

Els primers 20 minuts de partit el Manlleu va tenir el partit mitjanament sota control. I més quan, al minut 12, Manel Sala rematava al fons de la xarxa un córner servit per Maik. El partit començava bé però els manlleuencs no desprenien bones sensacions.
Molt probablament les ganes i l'ansietat de treure el partit endavant van passar factura als jugadors de Miquel Muñoz. El partit pràcticament es va acabar a la mitja hora de joc, amb el gol de l'empat del Peralada Falta al límit de l'àrea comesa per Maik que servia magistralment Guillem Cornellà, el millor jugador del partit, perquè Sergio Romero la rematés al fons de la xarxa. A partir del gol els empordanesos van controlar el partit anul·lant per complet el joc del Manlleu.

Archi va tenir la mala sort de fer-se un gol en pròpia / Viu el Manlleu

A la segona part la tònica del joc no va canviar. El Manlleu, que no va xutar ni un sol cop a porteria, es mostrava indecís i poc convincent amb i sense pilota. Tot just al minut 52 partit, arribaria el segon gol del Peralada. Guillem Cornellà es desfeia amb un toc dels migcampistes manlleuencs i la donava a la dreta per Feixas, que de primeres centrava però la pilota queia als peus d'Archi que amb un 'misto' enviava la pilota al fons de la seva pròpia porteria. La desgràcia estava al costat dels manlleuencs.
Sense capacitat de reacció, el Manlleu només va tenir una ocasió en tota la segona meitat, amb un cop de cap de Manel Sala que va sortir fregant el pal. El Peralada, en canvi, va tenir controlat el partit i no va veure perillar el resultat pràcticament el cap fase del partit.

Fitxa tècnica:

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Blanchart, Muntada (Hugo, 80'), Seuma (Martí Soler, 74'), Maik Molist, Aumatell (Aumatell, 58'), Pol Coll, Uroz i Manel Sala.

Peralada: Toni, Sergio Garcia, Pastor, Sergi Romero, Mate, Alforcea, Guillem Cornellà (Sergi Barco, 91'), Aleix Feixas (Borja, 86'), Coro, Cruz i Litus (Chacón, 75').

Gols: 1-0, Manel Sala (12'); 1-1, Sergi Romero (31'); 1-2, Archi (p.p) (52')

Àrbitre: Xavier Bertomeu Garcia. Va amonestar els locals Archi (20'), Maik (21'), Muntada (64'), Ot (76'), Manel Sala (77') i Hugo (84'). També al visitant Aleix Feixas (41').

Combinacions per evitar el descens:

·El Manlleu a dia d'avui, seria equip de Primera Catalana, a una jornada pel final ja que ocupa la plaça de descens compensat (el Sant Andreu ha baixat a Tercera).

·La setmana que ve, una victòria al camp de la Muntanyesa donaria la salvació matemàtica, però depenent dels altres resultats l'equip podria quedar en plaça de descens compensat.

·Una derrota a Nou Barris juntament amb una victòria del Castelldefels al camp del Prat, significaria que el Manlleu baixés matemàticament a 1a Catalana en plaça de descens directe.

·En cas d'empat a Muntanyesa, el Manlleu només baixaria de categoria si el Castelldefels és capaç de guanyar al camp del Prat per més de 5 gols de diferència.

·Amb una victòria, el Manlleu quedaria totalment fora de perill si: Santfeliuenc i Gavà perden els seus partits vs. Ascó i Cerdanyola respectivament.

·El Manlleu evitaria la plaça de descens compensat confirmada fins el moment si Santfeliuenc o Gavà (1 dels 2) perden el seu partit i el Manlleu guanya.

·Només Manlleu i Castelldefels opten al descens directe. Aquests dos equips juntament amb Santfeliuenc i Gavà es jugaran la plaça de descens compensat confirmada fins el moment (podrien ser 2 places si el Cornellà també baixa a Tercera).