Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 20 de desembre del 2013

Prèvia J.18: AEC Manlleu - Palamós CF


Segueix el partit al twitter: @ViuelManlleu

La radiografia de l'equip
El Manlleu encara l'últim partit del 2013 amb una confiança espectacular. Després de 4 victòries seguides, l'equip dirigit per Jordi Dot ha agafat una gran empenta i ja es troba a la setena posició.
El diumenge l'equip rep el Palamós (amb nou horari, el partit és a les 12h del migdia, que ningú s'adormi!), un rival complicat i que té els mateixos punts que els manlleuencs. El Manlleu arriba al partit després de superar el Vilafranca per 0 gols a 2 a domicili, i els visitants ho fan després de superar el Cerdanyola per 4 gols a 2.
Per tant partit amb molts alineacions. Un d'ells el duel de golejadors, Manel Sala pel bàndol manlleuenc i Javi Revert pels palamosins. Sense descuidar-nos de jugadors que arriben en un gran moment de forma, com Sergio Ginés pel Manlleu o Sergi Arimany pel Palamós, un jugador que va fer un hat-trick la setmana passada.
El partit serà un examen important per a la confirmació del Manlleu. Una victòria suposaria el cop definitiu per saber que els manlleuencs són i seran un dels aspirants a repetir èxits de les dues darreres temporades. Per altra banda, una patacada suposaria un petit pas enrere, però no el suficient perquè el Manlleu sàpiga quin és el camí correcte que ha de seguir.

Un partit que tanca un bon 2013 pel Manlleu. Aprofitem que durant aquestes vacances de Nadal, al bloc, farem un balanç de com ha anat l'any 2013 del Manlleu.


El nostre 11 titular



·Sense sorpreses. Jordi Dot alinearà un 11 de gala per enfrontar-se davant del Palamós. No té cap jugador sancionat, i segueix tenint les baixes d'Uri Martínez i Marc Francolí per aquest diumenge.

·Al límit de la suspensió. Dani Barragán, Manu Moreno, Òscar Gely i Ramon Masó acumulen 4 targetes grogues i, per tant, si veiéssin targeta davant del Palamós no podrien jugar el darrer partit de la primera volta al camp de la Rapitenca.

·A la recerca del pitxitxi en solitari. Manel Sala té l'oportunitat de situar-se al capdavant dels golejadors de la tercera divisió aquest cap de setmana. Ara mateix el punta del Manlleu porta 11 gols igual que Ernest, del Rubí.

·OTportunitat. Sembla que Ot torna a tenir la confiança que li tenia Jordi Dot a principi de temporada. No és que li perdés, sinó que Masoliver és un gran rival i sabem que els jugadors tant joves se'ls ha de cuidar molt bé i saber quines són les seves possibilitats. Amb els últims problemes físics de Masoliver, que serà baixa contra el Palamós, que Ot podrà tornar a tenir la seva oportunitat.

·Defensa superdotada. El Manlleu, entre d'altres estadístiques, ha encaixat 1 gol en els últims 4 partits. I va arribar al minut 90, contra el Vilassar, per un excés de relaxació. Molt bons números per una defensa que s'està sortint, sobretot amb la parella Archi - Fran Erencia que estan jugant a un gran nivell, així com Barragán i els laterals.

La temporada passada...

Manlleu 0-0 Palamós. Jornada 27, 10 de març del 2013
La temporada passada, el partit entre el Manlleu i el Palamós es va saldar amb empat a 0 final. Un punt que no deixava satisfet a cap dels dos equips, en un partit que no va passar a la història.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada