dimecres, 25 de desembre del 2013

1X1, J18: Manlleu-Palamós

Manlleu 1-2 Palamós

Barragán: Indefens. El porter manlleuenc va ser una víctima més de la mala segona part de l’equip. No va poder fer res en cap dels dos gols.

Ot: Aprenent. El lateral va tornar a disposar de minuts amb la lesió de Masoliver. Partit correcte que es va veure embrutat pel resultat final. Aquests partits l'ajuden a seguir millorant dins del terreny de joc.

Archi: Superat. Com tota la defensa en general, el partit va anar de més a menys i, en la segona meitat, la falta d’intensitat va condemnar l’equip a la derrota.

Fran Erencia: Embogit. Després d’un primera part solvent, Fran Erencia va cometre dues errades claus en el segon temps. Mancat de contundència en el refús que va acabar en el primer gol i molt innocent a l’hora de cometre un penal tan clar com evitable. Va marxar del camp expulsat.

Manu Moreno: Intens. Partit més que correcte del lateral que setmana rere setmana es va reivindicar com l’actual amo de la banda esquerra de la línia defensiva. Segur en defensa, també és capaç d’aportar amb incorporacions en atac.

Putxi: Desbordat. Complint com sempre en la recuperació, li va mancar un punt d’encert a l’hora de crear. A més, en el moment que el conjunt va perdre intensitat es va perdre el control del joc i es va pagar car.

Seuma: Irregular. La intensitat que sempre assegura el migcampista no va ser la mateixa durant tots els minuts. Va ser arrossegat per l’adormida de l’equip en la segona part.

Gely: Desgastat. Els errors en els primers 20 minuts del segon temps van embrutar el correcte treball del primer temps. L’equip va perdre el mig del camp a la represa i no va poder reaccionar.

Masó: Precís. La primera part de Masó va ser notable. Fent l’assistència del primer gol i donant molt treball a l’equip. Treball que, finalment, va acabar en no res.

Sergio Ginés: Intermitent. L’extrem assegura cada partit un parell d’arribades perilloses a l’àrea, però no les va poder concretar concretar. A més, en algunes fases del partit va reduir el ritme defensiu, com tot l’equip, i es va notar.

Manel Sala: Resolutiu. La que té, no la falla. Manel Sala va tornar a demostrar perquè és el davanter més en forma de Tercera marcant de nou. Tot i això, va protagonitzar la mala notícia del partit: Va abandonar el camp lesionat.

Muntada: Recurs. Després dels bons minuts en passades actuacions, la profunditat de Muntada per banda s’ha convertit en un recurs habitual del Manlleu per desancallar partits. Les seves accions, però, no van acabar a bon port.

Ivan: Testiomonial. Poca incidència del migcampista en els minuts que va jugar.

Fortet: Insistent. El davanter va jugar els darrers 20 minuts subtituint a Manel Sala. Amb més cor que cap, va buscar el gol que necessita per recuperar la confiança. Va estar a punt d’aconseguir-lo en el tram final, però el porter Martí ho va evitar.