Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 1 de novembre del 2013

Prèvia J.12: AEC Manlleu - FC Ascó

Examen complicat el que li espera al Manlleu aquest cap diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. L’equip torna al Municipal per retrobar-se amb si mateix. Un partit molt important per recuperar la confiança i agafar aire jugant com a locals. Davant, però, un dels grans equips de la #3div5: L’Ascó, un rival que arriba a només tres punts del liderat i sent una de les grans sensacions del campionat.


Radiografia de l’equip

Per afrontar aquest necessari canvi de dinámica, el Manlleu comptarà amb el retorn de Jordi Dot a la banqueta, després de cumplir els dos partits de sanció. Pel que fa a homes disponibles, Fran Erencia amb acumulació de targetes grogues se suma a Juanjo i Barragán a la llista de baixes. També està en seriós dubte Seuma, que pateix una fisura a la tíbia. Tot i això, l’equip recupera a Archi després de descansar la semana pasada per sanció.


El nostre 11 titular




- Gely i Archi tornaran a formar parella a l’eix de la defensa per la baixa de Fran Erencia. No passava des de la jornada 5 davant el Gavà.
- Ivan Fernández serà l’encarregat de substituir a Seuma al mig del camp i fer parella amb Putxi.
- Ot o Manu Moreno es disputaran una plaça al lateral dret.

- Després de les bones sensacions de Figueres, Ivan González debutarà amb el primer equip del Manlleu al Municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada