Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 19 de novembre del 2013

1X1, J14: Manlleu - Vilassar


Manlleu 2-1 Vilassar



Barragán: Desaparegut. Que el porter no aparegui sempre és una bona senyal per qualsevol equip. Barragán no va haver d’intervenir en cap ocasió clara. El gol va ser un xut a boca de canó sense que hi pogués fer res.

Masoliver: Capità. Amb l'abscència de Gely, Masoliver tornava a ser el capità. I ho feia retrobant-se amb la seva millor versió al lateral dret. Després de mesos pencant en una recuperació molt espessa ha arribat la seva recompensa de la titularitat i, com era d'esperar, està sent un mur molt difícil de superar.

Archi: Garantia. El central manlleuenc porta un any a un molt bon nivell. El referent en l’eix de la defensa cada jornada, va mantenir una setmana més ferma a tota la línia defensiva.

Fran Erencia: Guardaespatlles. Central molt complementari amb Archi. Poc a poc més compenetrats, aporta aspectes en que el seu company té menys presència, com el joc aeri. Mica en mica formen una parella més sòlida.

Masó: Desordenat. Massa accelerat quan li faltava pausa i erràtic en alguna presa de decisió, Ramon Masó no va disputar el seu millor partit. Va acabar expulsat per tallar un contraatac i es perd el proper partit a Sant Feliu.

Putxi: Apagafocs. És un pilar clau en l’aspecte defensiu, un autèntic pulmó que arriba on l’equip ho necessita. A vegades li fa falta pausa en la creació, en l’elecció de la passada, però la seva tasca és imprescindible.

Seuma: Rossegador. Un òs dur a pelar. Enorme treball físic al mig del camp per un home que poc se'l veu però que fa, i molt. Feina bruta? Potser si. Però l'entrega i la qualitat a l'hora de fer-la és innegable. Gran partit del manlleuenc.

Ivan Fernández:  Destrempat. Ho va intentar jugant en la mitja punta. Actiu en la pressió, el vam veure trepitjant àrea en diverses ocasions, però amb poca convicció. Va disposar d’una bona ocasió que va enviar fora.

Francolí: Imprecís. L’extrem es va mostrar incansable en la pressió, com de costum, però l’hi manca un punt de confiança en la creació en atac. Els resultats i la situació de l’equip poden ser un factor a tenir en compte, però a base de treball, i amb la qualitat que té, els fruits arribaran. Si l’equip agafa una bona dinàmica, segur que el seu rendiment hi jugarà un paper clau.

Sergio Ginés: Desafortunat. Sergio Ginés no va estar fi en l’1 contra 1. Ve de ser un dels homes més desequilibrants de les darreres setmanes, però aquest no va ser el seu partit. Tot i això, la qualitat que aporta en cada centrada i desplaçament és un valor afegit per l’equip.

Manel Sala: Pletòric. Manel Sala torna a passa per un molt bon moment de forma. Ahir, novament, va ser l'únic que va aportar un perill real a la porteria visitants i ho va transformar en dos gols, un al minut 15 i l'altre al 87, quan l'equip més ho necessitava.

Manu Moreno: Solució. Quan l’equip el necessita, Manu Moreno sempre hi és. Va sortir per mantenir la solidesa defensiva de l’equip quan s’havia de guardar el resultat i va rendir amb solvència.


Fortet: Inèdit. Va entrar al temps de descompte al lloc d’un ovacionat Manel Sala. 

Putxi en el moment de l'assistència del primer gol / ViuelManlleu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada