Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 24 de gener del 2014

Prèvia J.22: UE Cornellà - AEC Manlleu



Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu













Partit d'altura el que es viurà aquest diumenge al nou estadi municipal de Cornellà. Dos equips "grans" de la categoria que busquen el lloc que els pertoca entre els millors. El Manlleu visita un dels favorits de la categoria amb tres baixes molt importants, però amb ganes de seguir amb la bona dinàmica.


La radiografia de l'equip

El Manlleu jugarà diumenge davant el Cornellà amb un bon número de baixes. Per sanció després del desastrós arbitratge de diumenge passat davant el Masnou, no hi seran ni Archi ni Barragán, expulsats, ni tampoc Ramon Masó que va veure la cinquena targeta groga. En principi tampoc podrà jugar Manel Sala, lesionat.
Un partit on ja ho va dir el mateix Jordi Dot en roda de premsa el passat cap de setmana, el Manlleu hi té més a guanyar que no pas a perdre. Al davant, un rival rocós i amb molta qualitat tècnica individual. Tot un repte.
Un partit que porta un altre alicient com és el retrobament de Baruc amb els seus excompanys. El jugador osonenc serà una de les referències en atac del conjunt del Baix Llobregat.
Segurament les millors armes del Manlleu seran aprofitar les jugades a pilota parada, tal i com van fer la setmana. Entre això i el rigor defensiu el Manlleu podrà puntuar a Cornellà.
Un partit el qual Jordi Dot ja podrà tornar a comptar amb Putxi i Manu Moreno, sancionats la setmana passada i també amb Uri Martínez que torna després d'una lesió.

El nostre 11 titular



- Manel Sala, convocat. El davanter estrella del Manlleu pot tornar a entrar a una convocatòria després d'un partit de baixa. A la banqueta l'acompanyarà, possiblement, Uri Martínez i apostem per la continuïtat de Fortet en l'onze inicial.

- Francolí tornaria a la banda. Amb la tornada de Putxi al mig del camp, Francolí tornarà a ser un extrem pur per banda. El sacrificat respecte el partit anterior seria Joan Muntada.

- Parella de centrals inèdita. Juanjo i Fran Erencia formarien la parella de centrals titular a Cornellà, a causa de l'expulsió d'Archi davant el Masnou, i Gely ocuparia posició de migcampista.

- Reapareix Manu Moreno. Després d'un partit de sanció, torna un jugador que estava a gran nivell últimament. Ocuparà la plaça de lateral esquerra, desocupada per la sanció de Ramon Masó.


Els precedents
1a volta: Manlleu 0-1 Cornellà. 8 de setembre del 2013. Jornada 3
Un gol de cap d'Òscar Muñoz al minut 93 deixava el Manlleu amb un pam de nas, després de fer un bon partit. Recupereu la crònica del partit aquí.

La temporada passada: Cornellà 2-1 Manlleu (Baruc) 27 gener del 2013. Jornada 21
El Manlleu punxava per 2 a 1 al marcador. Els locals remuntaven un gol de Baruc. Esperem que el Manlleu no li toqui ara remuntar un gol de Baruc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada