Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 7 de gener del 2014

1X1, J19: Rapitenca-Manlleu


Rapitenca 1-4 Manlleu


Barragán: Absent. Poca feina va tenir el porter manlleuenc, que no va poder fer res en el gol local. Tot i això, va veure targeta groga per protestar, era la cinquena, i no podrà jugar a Terrassa.

Ot: Avisat. Sota els consells constants de Jordi Dot, el lateral va completar un partit acceptable. En certs moments va patir més del compte i va resoldre bé el seu paper.

Archi: Constant. Com sempre, el central manlleuenc va fer la seva feina amb gran solvència en la majoria de les accions. La peça clau de l'eix defensiu.

Juanjo: Bentornat. Partit més que bo del defensa manlleuenc. La notícia és que torna com a titular després de la seva greu lesió al genoll. I com va tornar. Intractable en el joc aeri, Juanjo va demostrar que està en plena confiança, una confiança que vol en forma de minuts. Va ser una peça clau per evitar jugades de perill dels locals.

Manu Moreno: Puntual.Sempre complidor al lateral esquerra, arriba sempre als llocs quan toca. A banda dels tres de la victòria, el defensa es va emportar 4 punts més, de sutura en aquest cas, de La Devesa.

Seuma: Conservador. Amb l'absència de Putxi va haver de treballar més en tasques defensives. Conscient dels seus límits i les seves qualitats, va rendir a bon nivell.

Gely: Portaveu. És la veu de l'experència en aquest tipus de partits. Ell mana, ordena, assenyala i situa l'equip en tot moment dins del camp. Bon partit del capità.

Ivan F.: Desapercebut. Va tenir poca incidència en el joc de l'equip. La seva presència i sacrifci defensiu, però, van ser importants per aconseguir el triomf.

Sergio Ginés: Generós. Tot i mancar-li profunditat en algunes accions, va demostrar el jugador complert que és actualment ajudant en defensa i donant grans assistències als rematadors.

Masó: Tocat. Va acabar el partit amb molèsties. Tot i això, gran treball un cop més d'un jugador que, tot i jugar d'extrem i de lateral, aporta seguretat i recursos tècnics a l'equip.

Manel Sala: Estratosfèric. El golejador del Manlleu va demostrar el seu gran estat de forma. 4 gols a Sant Carles de la Ràpita que el despunten com el millor davanter de la categoria. El Manlleu el necessita, ell ho sap, i no acostuma a fallar.

Muntada: Extramotivat. En Joan té la gran virtut de jugar cada minut que té com si fos l'últim. No para. La seva electricitat dins del camp va provocar un penal i l'expulsió de Yélamos i que a més suposava el 0 a 2. Va intentar donar a l'equip la profunditat per banda que faltava. Va tenir una clara de gol, però el porter li va treure. Hagués estat la cirereta.

Masoliver: Reciclat. Va haver d'ocupar el lateral esquerra de l'equip en el tram final, demostrant gran compromís i bon nivell.

Manel Sala, gran protagonista / Viu el Manlleu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada