diumenge, 15 de març del 2015

"Un gol desconcertant" - Crònica de l'UE Castelldefels 2-1 AEC Manlleu

Un gol del Castelldefels a l'últim segon de la primer meitat deixa 'grogui' al Manlleu durant tota la segona part. Els manlleuencs podrien haver deixat quasibé sentenciat el partit a la primera part, perdonaven, i els locals aixecaven el partit a la represa.

Archi lluitant una pilota aèria / Àlex Gallardo
Si al descans diem que el Manlleu podria haver marxat guanyant 0-3 ningú es queixaria. Els manlleuencs dominaven el partit i el portaven el seu terreny, a més a més, avançant-se ben d'hora al marcador.
Al minut 7, Maik donava una fantàstica assistència per Uroz, que definia amb la punta del peu davant la sortida del porter local. El Manlleu gestionaria el marcador i restava molt segur en zona defensiva.
Ballús i Uroz, de cap, tenien una ocasió cada un per ampliar distàncies però sobretot Maik, amb un xut amb l'esquerra a boca de canó, feia lluir el porter local, evitant miraculosament el gol manlleuenc. Cert és que el Castelldefels intentaria fer-se amb el ritme de partit els últims 10 minuts de la primera part, i en l'únic xut a la primera part, trobaria premi. Cervantes feia intervenir a Barragán, que després d'una gran aturada deixava la pilota morta per Masuet, que a plaer feia l'empat.
Gol desconcertant per un Manlleu que quedava molt tocat.

El Manlleu celebrant la seva única diana / Àlex Gallardo
La imatge del Manlleu a la segona meitat cauria en picat. Recordant els pitjors moments de l'equip, el Castelldefels feia una, dues i tres passes endavant per anar a pel partit, que el trobaria al minut 65. Gol de Cervantes que arriba a la jugada després que Hugo, perdonava el gol manlleuenc en un u contra u davant el porter mariner.
El Manlleu, incapaç de reaccionar. Des d'aleshores i fins al final del partit en tot moment es veia a venir abans el 3 a 1 que no pas l'empat a 2.
Només Hugo, amb un xut des de la frontal, inquietava el porter local August.
Sense idees, el partit del Manlleu a la segona part serà digne d'estudi i s'hauran de corregir els errors perquè no tornin a passar el proper diumenge a casa davant el Masnou. Un partit que, per cert, no podran jugar ni Maik Molist ni Seuma, sancionats per acumulació d'amonestacions.

Pol Coll defensant una acció / Àlex Gallardo
Derrota que talla en sec les tres victòries conseutives. Un Manlleu amb dues cares es deixa tres punts a Castelldefels, que els intententarà recuperar diumenge que ve a casa davant el Masnou.

Fitxa tècnica:

UE Castelldefels: August (3), Juanito (3), Lario (3), J.Calvo (3), Uri (3), J.Sánchez (3), Mario (2) (Pelegrín, 45', (3), Gilberto (2) (Pedro Bravo, 69', (2), Cervantes (3) (Jonathan Reina, 82', s.p) i Masuet (4).

AEC Manlleu: Barragán (3), Aitor (3), Archi (3), Ballús (3) (Fran Pérez, 78', (2), Payán (2), Seuma (3), Maik (3), Iván F. (3) (Hugo, 60', (3), Pol Coll (3), Martí Soler (3) i Uroz (3) (Aumatell, 66', (2).

Gols: 0-1, Òscar Uroz (7'); 1-1, Masuet (45'); 2-1, Cervantes (65')

Àrbitre: Carlos Albelda Barcena. Regular. Ha amonestat amb targeta groga els locals Aitor Lario (40') i Pedro Bravo (88'). També els visitants Archi (23'), Iván Fernández (37'), Ballús (72'), Seuma (85') i Maik Molist (87').

*Les puntuacions van de l'1 al 5, de menys a més segons el partit que hagi disputat el jugador.