Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 28 de novembre del 2014

Prèvia J.15: AEC Manlleu - CF Pobla de Mafumet

Partit molt complicat pel Manlleu aquest diumenge. Rep la Pobla de Mafumet, un dels millors equips de la categoria. Els de Diego Morata hauran de fer un partit molt complet per intentar capgirar la situació i aconseguir tres punts vitals.



AEC Manlleu

No és el millor moment de l’equip. Marcant la zona de descens amb 14 punts, tot el que no sigui una victòria pot posar l’equip en descens.

El Manlleu entra en descens si: Empaten i Palamós guanya, o bé si perden i Palamós o Vilassar (que s’enfronten entre ells) guanyen.

Manel Sala, únic referent. El punta manlleuenc està en un gran moment, però en ocasions sembla que estigui sol en l’aspecte realitzador. Fa 6 setmanes que al Manlleu no marca ningú que no sigui el màxim golejador (Des del partit a Figueres, amb el 3-3 d’Aumatell).

Inestabilitat defensiva. A vegades es transmet la sensació que, amb molt poc, els equips generen massa perill. Aspecte a millorar.

Hugo, única baixa. El migcampista encara la recta final de la seva recuperació i sembla que per la setmana vinent estarà disponible. Fortet i Payán tornen després de no poder jugar davant el Prat.

Tres apercebuts. Martí Soler, Payán i Pol Coll acumulen quatre targetes grogues i estan a una de la suspensió.


CF Pobla de Mafumet

La Pobla fa por. Els de les terres de l’Ebre han començat la lliga demostrant un gran nivell. Actualment són els 2s classificats de la lliga amb 24 punts.

Segon millor equip a domicili. Només una derrota fora del seu camp, dos empats i quatre victòries són els registres de l’equip fora de casa.

Solidesa defensiva. La Pobla és l’equip menys golejat de Tercera. Fora de casa, només ha rebut 4 gols.

Baixes sensibles. Ni els dos centrals, Denis Coch i Joaqui, ni Tortosa ni Alfons Serra estaran disponibles per Martin Posse. Punt a explotar pel Manlleu.


Dinamita a dalt. Emaná i Álvaro formaran la teòrica davantera titular. Dos grans davanters. A la banqueta hi haurà Sergi Moreno, botxí del Manlleu la temporada passada quan jugava amb l’Ascó.

El partit

L'àrbitre del partit serà Arnau Llopart Carbó. És el primer cop aquesta temporada que xiula a qualsevol dels dos equips.

La temporada passada, la Pobla de Mafumet es va endur els tres punts de Manlleu (0-1).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada