Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 4 d’agost del 2013

PRETEMPORADA. Torneig dels Històrics






 Segueix els partits al twitter: @ViuelManlleu





Informació bàsica

El Manlleu participarà aquest dilluns en una nova edició del torneig més popular del futbol català en etapa de pretemporada, el Torneig dels Històrics.

El conjunt de Jordi Dot s'enfrontarà al CF Badalona de Segona Divisió B i a la UE Sants de Segona Catalana.

Els partits duraran 45 minuts. El primer enfrontament serà el CF Badalona - AEC Manlleu, després jugaran UE Sants - Badalona i finalment AEC Manlleu - UE Sants.


La radiografia de l'equip


Segona parada del Manlleu en el seu trajecte de preparació. L'equip arriba a un dels torneigs estiuencs més senyalats del futbol català amb bones sensacions després de la solvent actuació al camp del Tona, on l'equip va guanyar per 0-1. El primer partit es disputarà contra un rival d'altura, el Badalona, que exigirà molta intensitat als homes de Jordi Dot.
  • Tindrem en compte les actuacions dels jugadors a prova. El gol d'Oscar Molina en el seu debut deixa molt clar que els aspirants venen per quedar-se.
  • Tindrem en compte la competitivitat que mostra l'equip davant contrincants de bon nivell.
El Manlleu es va veure les cares amb Cornellà i Vilassar l'any passat // torneighistòrics.cat

Jugadors disponibles:
Barragán, Archi, Gely, Manu Moreno, Putxi, Sergio Ginés (dubte), Seuma, Manel Sala, Fortet, Ramon Masó, Joan Muntada, Iván González, Uri Martínez, Iván Fernández, Juanjo, Francolí, Ot Bofill, Jacobs, Fredi i Òscar Molina.

Jugadors NO disponibles:
Juanjo (lesional al genoll), Masoliver (recuperant-se d'operació al pubis).



La radiografia dels rivals


CF Badalona:

El conjunt badaloní arriba en plena preparació al Torneig d'Històrics per disputar una nova temporada a la Segona Divisió B. L'equip encara la nova campanya amb un nou projecte esportiu liderat per l'exentrenador del Sant Andreu, Piti Belmonte, amb un projecte que compta amb fins a 14 incorporacions fins el moment. El també exjugador de, entre d'altres, Sabadell, Badalona, Gavà i Figueres omple d'il·lusió l'afició del Camp del Centenari.

Piti Belmonte encapçala el nou Badalona // cfbadalona.net

UE Sants:

Aquesta entitat històrica barcelonina és l'equip del grup que juga en la categoria més baixa, la Segona Catalana. Tot i això, la seva motivació serà un factor a tenir en compte i en partits de 45 minuts posaran les coses difícils als seus rivals. Un any de nombrosos canvis el que es preveu en aquest barri barceloní on, de moment, hi ha dues altes i deu baixes confirmades (Font: Golcat.com).


Les claus


- Vell rival a Badalona. Un dels que ha estat els davanter referència de la Tercerca divisió en els últims anys ha fet el salt a Segona Divisió B. Estem parlant d'Enric Gallego. El corpulent, hàbil i golejador punta ha abandonat el Cornellà per reforçar el projecte de Belmonte. A més, Gallego és un jugador que sempre ha posat les coses difícils al Manlleu i caldrà estar alerta.
Gallego, nou referent de l'atac badaloní // Twitter (@gallegoenric)

- El Sants, poc a perdre i molt a guanyar. És l'equip més humil pel que fa a categoria en la que juga, però la història i la motivació dels seus jugadors faran que en 45 minuts pugui passar qualsevol cosa. Seran un rival molt intens.


- Jordi Dot i els centrals. Tal i com vam comprovar a Tona, l'entrenador manlleuenc està experimentant amb la posició de l'eix defensiu. Amb la baixa de Barnils, sembla que Putxi o Seuma podrien adaptar-se a aquest rol en moments determinats de l'any. Caldrà veure com evolucionen les proves de Dot.




Ordre de partits:

Primer partit, 18.30h: CF Badalona - AEC Manlleu

Segon partit, UE Sants - CF Badalona

Tercer partit, AEC Manlleu - UE Sants

Classificació

Passarà a semifinals el primer classificat dels tres equips. Al final de cada partit sempre hi hauran penals en cas d'empat a la classificació al final del dia.


Ens retrobem doncs aquesta tarda, a partir de les 18.30h de la tarda, al camp del Martinenc, al Guinardó (BCN). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada