Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 30 de novembre del 2014

"Remant cap a la victòria" Crònica de l'AEC Manlleu 2-0 CF Pobla de Mafumet

Necessària, treballada i merescuda. Així ha estat la victòria d’un Manlleu que s’ha posat el “mono” de treballar per superar a un dels millors equips d’aquesta Tercera, la Pobla de Mafumet. Dos gols en el segon temps, el primer un penal transformat per Seuma i el segon de Pol Coll, donen aire al Manlleu i l’allunyen de la zona baixa.

La pluja ha marcat un partit que ha començat ensopit, amb molt joc directe i poques ocasions. El terreny de joc estava negat per l’aigua i la pilota trobava trams en els que no aconseguia avançar i altres en els que sortia disparada. Bon nivell defensiu dels dos equips en aquest primer temps, sobretot el manlleuenc amb Archi i Ballús que s’han mostrat impassibles davant una de les millors davanteres del campionat. Amb aquest context, cap dels dos equips ha volgut prendre riscos i s’ha arribat al descans sense cap aproximació clara en cap de les dues àrees.

Fran Pérez ha tornat avui a l'equip titular / Viu el Manlleu

A la represa el partit s’ha obert. Els dos equips han estirat línies per anar a buscar un primer gol que es veia a venir que seria clau. Una de les notícies negatives de l’inici del segon temps ha estat Manel Sala, substituït per segona setmana consecutiva per molèsties físiques El primer en avisar ha estat Fran Pérez amb un xut que Varo refusava a córner. Emana ha tingut la rèplica pels tarragonins en una ocasió que marxava fora. A la següent, jugada clau pel partit. Passada en profunditat per Pol Coll que ha estat tombat pel porter Varo dins de l’àrea. L’àrbitre no ha dubtat en assenyalar el clar penal, el cinquè forçat per Pol Coll aquesta temporada. Sense Manel Sala al terreny de joc, Seuma ha agafat la responsabilitat i no ha fallat. El mig manlleuenc ha enganyat a Varo i ha posat per davant el Manlleu. Amb el gol a favor el Manlleu s’ha sentit molt còmode sobre el terreny de joc. Archi i Ballús han seguit a un nivell excel·lent en defensa, arruïnant la tarda a la línia d’atac visitant. En fase ofensiva, Pol Coll ha estat omnipresent, voluntariós a l’hora de treballar i precís en les accions ofensives. Amb aquest bon Manlleu, ha arribat la sentència. Oscar Uroz, que havia entrat per Manel Sala i ha quallat una notable actuació, s’ha tret una centrada perfecte perquè Pol Coll, entrant des de segona línia, culminés el seu gran partit amb un gol.

El segon gol ha donat al Manlleu la tranquil·litat de saber que els punts no s’escaparien i ha aturat tots els intents de la Pobla per ficar-se en el partit. Victòria fonamental per l’equip que agafa aire, escala posicions i encara amb més moral que mai el “tourmalet” que li espera les properes jornades. Següent objectiu: Rubí.


La pluja ha estat molt present en el partit d'avui / Viu el Manlleu


Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Edu, Archi, Ballús, Payán, Seuma, Maik, Fran (Martí 62’), Pol Coll, Manel Sala (Uroz 47’) i Fortet (Aumatell 84’).

CF Pobla de Mafumet: Varo, Calavera, Iglesias, Bonet, Vadillo, Diaz, Bertomeu, Gestí (Sergi Moreno 45’), Álvaro (Abel Rita 72’), Mia Guasch (González 68’) i Emana.

Gols: 1-0 Seuma 60’, 2-0 Pol Coll 72’.

Àrbitre: Arnau Llopart Carbo. Bé. Ha amonestat als locals Maik i Barragán. També al visitant Varo.

divendres, 28 de novembre del 2014

Prèvia J.15: AEC Manlleu - CF Pobla de Mafumet

Partit molt complicat pel Manlleu aquest diumenge. Rep la Pobla de Mafumet, un dels millors equips de la categoria. Els de Diego Morata hauran de fer un partit molt complet per intentar capgirar la situació i aconseguir tres punts vitals.



AEC Manlleu

No és el millor moment de l’equip. Marcant la zona de descens amb 14 punts, tot el que no sigui una victòria pot posar l’equip en descens.

El Manlleu entra en descens si: Empaten i Palamós guanya, o bé si perden i Palamós o Vilassar (que s’enfronten entre ells) guanyen.

Manel Sala, únic referent. El punta manlleuenc està en un gran moment, però en ocasions sembla que estigui sol en l’aspecte realitzador. Fa 6 setmanes que al Manlleu no marca ningú que no sigui el màxim golejador (Des del partit a Figueres, amb el 3-3 d’Aumatell).

Inestabilitat defensiva. A vegades es transmet la sensació que, amb molt poc, els equips generen massa perill. Aspecte a millorar.

Hugo, única baixa. El migcampista encara la recta final de la seva recuperació i sembla que per la setmana vinent estarà disponible. Fortet i Payán tornen després de no poder jugar davant el Prat.

Tres apercebuts. Martí Soler, Payán i Pol Coll acumulen quatre targetes grogues i estan a una de la suspensió.


CF Pobla de Mafumet

La Pobla fa por. Els de les terres de l’Ebre han començat la lliga demostrant un gran nivell. Actualment són els 2s classificats de la lliga amb 24 punts.

Segon millor equip a domicili. Només una derrota fora del seu camp, dos empats i quatre victòries són els registres de l’equip fora de casa.

Solidesa defensiva. La Pobla és l’equip menys golejat de Tercera. Fora de casa, només ha rebut 4 gols.

Baixes sensibles. Ni els dos centrals, Denis Coch i Joaqui, ni Tortosa ni Alfons Serra estaran disponibles per Martin Posse. Punt a explotar pel Manlleu.


Dinamita a dalt. Emaná i Álvaro formaran la teòrica davantera titular. Dos grans davanters. A la banqueta hi haurà Sergi Moreno, botxí del Manlleu la temporada passada quan jugava amb l’Ascó.

El partit

L'àrbitre del partit serà Arnau Llopart Carbó. És el primer cop aquesta temporada que xiula a qualsevol dels dos equips.

La temporada passada, la Pobla de Mafumet es va endur els tres punts de Manlleu (0-1).

diumenge, 23 de novembre del 2014

Qui perdona, ho paga (Capítol 2) - Crònica de l'AE Prat 2-1 AEC Manlleu

Derrota dolorosa del Manlleu novament a domicili, aquest cop al camp del Prat per 2 gols a 1. Tal i com va passar el dia del Palamós, el Manlleu perdona una acció claríssima per endur-se els tres punts i acabar cedint la sisena derrota de la temporada. Els manlleuencs no mereixien perdre.


Ricard Seuma lluitant una pilota al mig del camp / Viu el Manlleu

Partit intens en general el que es va veure al Sagnier. A la primera meitat, els dos equips es van respectar molt però no per això no es va veure un joc atractiu. Primers minuts d'anades i vingudes. Sascha i Pol Coll eren els primers en avisar en una porteria i a l'altre, però al minut 6, Juli pel Prat tenia una de les grans ocasions de la primera meitat, amb una rematada a boca de canó que sortia llepant el pal esquerra de la porteria de Barragán, que no hagués pogut fer res. Poc a poc els locals es feien amb la possessió, però sense posar en problemes a la defensa manlleuenca, molt seriosa durant gran part del partit. 

Al minut 26, Murillo, després d'un córner, estavellava la pilota a la creueta. Pedro Bilbao per banda dreta de l'atac local portava de corcoll a Muntada. Pràcticament tot el perill arribava per aquella banda.
Per part manlleuenca, Manel Sala estava a punt de marcar però Xavi Muñoz evitava el primer gol del partit.
El matx arribaria al descans amb empat a zero i dos equips que no volien perdre però que lògicament volien sumar els tres punts.

Manel Sala i Archi celebrant el gol de l'empat / Viu el Manlleu

A la segona part han arribat els gols i l'emoció. Ben d'hora s'han avançat els locals en un dels grans punts dèbils del Manlleu: La pilota parada. Xavi Muñoz ha rematat completament sol un córner per avançar els locals al minut 49 de partit.

L'aspecte positiu és la capacitat de reacció dels manlleuencs. Al cap de tres minuts, Pol Coll provava una jugada a l'interior de l'àrea local i era derribat per Cazorla. Clar penal (3 dels 4 penals aquesta temporada han estat provocats per Pol Coll), i Manel Sala s'encarregava de transformar-lo en l'empat a un gol al marcador.
Poc després, apareixia el Barragán de les grans cites salvant una doble ocasió del Prat que hagués suposat el gol que els hagués avançat al marcador. Al minut 63, Aumatell entrava al camp per Manel Sala, molt fatigat. El joc era molt equilibrat amb aproximacions a ambdós bandes però sense ocasions clares de gol. 
Al 77, el Prat es quedava amb 10 degut a la expulsió de Xavi Muñoz, i els manlleuencs ho provaven. Un dels punts claus del partit arribaria al minut 79. Uroz rebia una gran passada a l'espai d'Aumatell i es quedava completament sol davant de Teixeira. El davanter resolia molt malament i el porter refusava el perill.
I arribaria la gran diferència. Poc després, passada a l'espai de Bueno cap a Ferri, que definia a la perfecció davant Barragán. El tòpic quedava materialitzat: Qui perdona, ho paga.
El tram final del partit es convertia en pràcticament un atac i gol del Manlleu, que no podria perforar la defensa potablava. Només ho va aconseguir Ballús, però el seu xut el va refusar molt bé el porter local.

Jugada clau del partit: De la victòria, a la derrota / Viu el Manlleu
La realitat és que el Manlleu ha sumat 2 dels 21 punts disputats a domicili. Un registre desastrós que fa que els manlleuencs siguin dissetens a la classificació amb 14 punts, a un sol punt del descens directe.
La propera setmana, el conjunt de Diego Morata rep la visita de la Pobla de Mafumet, considerat un dels millors equips de la categoria. Toca remar de valent.

Fitxa tècnica

AE Prat: Toni (C), Albarrán, Cazorla, Murillo, Ricarte, Sebas, Xavi Muñoz, Pedro Bilbao (Charly Ruiz, 81'), Oriol Molins (Manolo Bueno, 58'), Juli (Ferri, 70') i Sascha.

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi (C), Ballús, Muntada, Seuma, Maik, Martí Soler (Fran Pérez, 70'), Pol Coll, Uroz i Manel Sala (Jordi Aumatell, 63').

GOLS: 1-0, Xavi Muñoz (49'); 1-1, Manel Sala (52', -p-); 2-1, Ferri (83').

Àrbitre: Jordi Molina Fernández. Bé. Ha amonestat amb targeta groga els locals Murillo (40'), Cazorla (52'), Pedro Bilbao (62') i Ferri (88'). També els visitants Seuma (36'), Muntada (40'), Pol Coll (62') i Uroz (87').



divendres, 21 de novembre del 2014

PRÈVIA J.14: AE Prat - AEC Manlleu

Partit d'altura el de diumenge. Prat i Manlleu s'enfronten en una situació delicada pels dos: al llindar del descens. Tots dos equips busquen una victòria per agafar oxigen i per deixar tocat a l'altre. Partit vital al Sagnier.



AEC MANLLEU / Papereta complicada, però a per la primera

·Entre l’espasa i la paret. Una derrota al camp del Prat podria deixar el Manlleu en zona de descens. Una victòria, donaria oxigen als manlleuencs i un plus de moral i confiança.

·Plus defensiu. Tres errors puntuals van condemnar l’equip a encaixar tres gols davant el Palamós. La categoria permet 0 errades defensives.

·No sempre hi serà Manel Sala. Tot i que esperem que apareixi sempre, l’equip ha de trobar altres arguments ofensius que han anat de més a menys en les últimes jornades.

·Equilibri i pausa. El Manlleu es dilueix amb els gols visitants. En cas de situacions adverses a territori pratenc, els manlleuencs no poden sortir del partit com en anteriors duels. S’ha d’intentar mantenir una constància o trobar la fórmula per evitar tants alts i baixos durant, en aquest cas, el partit al camp del Prat.

·Cap al PratDiego Morata i els seus homes només es centren en el partit de diumenge. Segons el míster, seria un error pensar en els següents partits i el gran objectiu és sumar els tres punts al Sagnier.

·Les baixes. Diego Morata no podrà comptar pel partit del Prat amb Jandro, Hugo Fernández i Payán, lesionats, aquest últim baixa per precaució. Tampoc tindrà a la seva disposició Fortet, sancionat.
La resta de jugadors, disponibles.

·El gran dubte de la possible alineació, al lateral. Apostem que donarà entrada a Muntada per banda esquerra i Ot per banda dreta. La posició de Rabell al lateral esquerra podria ser ‘antinatural’ pel jugador, per tant apostem d’inici per Joan Muntada com a titular, jugador que si és esquerrà.

AE PRAT / Refent el camí

·Manolo Márquez. Fa dues setmanes agafava el relleu a la banqueta potablava en depriment Pepe Delgado. Dos partits, dues victòries. Venen enlairats per aconseguir la tercera davant el Manlleu.

·El Prat ha aconseguit dues victòries en les úñtimes dues jornades després de començar nefastament la temporada: 1 victòria en els primer 11 partits.

·Van confeccionar un equip per quedar entre els millors de la categoria. Són a temps de reaccionar i per això no poden deixar escapar punts a casa. Davant el Manlleu buscaran ser efectius i trobar els punts febles dels manlleuencs. Manolo Márquez va presenciar en directe el Manlleu-Palamós la jornada passada.

·Perill individual. Projecte ambiciós d’un Prat que descendia de 2a B aquesta temporada. El Manlleu ha de tenir molt de compte de jugadors ‘top’ com Pedro Bilbao, Oriol Molins, Llobet o Sascha Andreu. És clar que el Prat també ha d’anar amb compte amb Manel Sala, Maik Molist, Aumatell, Pol Coll i companyia.

·Perillosos a pilota aturada. El Prat acostuma a portar molt perill en aquestes situacions. A més a més, sabem de la debilitat del Manlleu en defensar aquest estil de jugades.

·Un dels pocs dubtes a l’alineació serà si entra Charly Ruiz o David Llobet a la zona de la mitja punta. Ruiz torna d’una lesió de llarga durada, però apunta a titular.

·Baixes sensibles. Nacho del Moral, per sanció, i Fernando, per lesió, no podran jugar contra el Manlleu. A priori dos titulars que no podran jugar el partit.


El partit

·L'àrbitre serà Jordi Molina Fernández. Precedents aquesta temporada: Manlleu 3-1 Martinenc.

·Últim enfrontament al Sagnier: Temporada 2011-2012: AE Prat 0-0 AEC Manlleu (Jornada 1).

diumenge, 16 de novembre del 2014

'No saben guanyar' Crònica de l'AEC Manlleu 3-3 CF Palamós

Manlleu i Palamós empaten a 3 en un partit boig on l'àrbitre, el senyor Pau Garcia Fuster esdevenia el gran protagonista negatiu del partit després del lamentable arbitratge realitzat, tant per una banda com per l'altre. 
El Manlleu no sap tancar el partit i perd dos punts que no podia perdre. Manel Sala anota un hattrick.


Els jugadors del Manlleu no es creuen com ha pogut pujar al marcador el segon gol palamosí / Viu el Manlleu
Inici prometador del Manlleu. L'equip va sortir a totes i ben d'hora obriria la llauna. Al minut 6 de partit, Manel Sala s'orientava la pilota amb una gran finta amb el cos per definir sol davant Bayona i avançar els seus al marcador. Els manlleuencs es trobaven comodes al terreny de joc i Aumatell ho provava de cap, però arribava forçat a la rematada. 
Al minut 21 arribaria la primera jugada desgraciada del partit. Pilota penjada a l'àrea manlleuenca que blocava en primera instància Barragán però pecava de relexació i se li escapava. Cano aprofitava la pilota morta per empatar el partit. A partir d'aquest gol el Manlleu desapareixia. Incomprensiblament l'equip deixava de jugar la pilota i baixava molt el llistó mostrat en els primers 20 minuts.
El Palamós avisava primer amb un xut d'Arimany al pal que era el preludi del segon gol visitnat. Xut de Matamala des de la frontal que desviava a gol Sergi Arimany en un fora de joc més que claríssim (més que claríssim = mínim 3 metres). Començava el recital de l'àrbitre i el seu assistent. 

El Manlleu celebrant el primer dels tres gols de Manel Sala / Viu el Manlleu

Resultat molt dolent per un Manlleu que anava clarament de més a menys als primers 45 minuts. Al segon temps, ben aviat empataria el conjunt de Diego Morata. Excel·lent jugada individual de Pol Coll per banda esquerra de l'atac que acabaria amb falta d'Elies al límit de l'àrea, causant penal. Manel Sala s'encarregava de transformar-lo i donar novament el tret de sortida al partit. 
Al minut 56, l'àrbitre perdonava la segona targeta groga a Archi i en la mateixa jugada expulsava a Javi Morales del Palamós, per protestar (el jugador estava a la banqueta). 
A falta d'un quart d'hora pel final, el Manlleu aconseguia remuntar el partit. Gran control orientat de Manel Sala a la zona de tres quarts de camp i, des de 40 metres, engaltava un xut potentíssim que es colava a la porteria de Bayona que feia una semi pífia.
Poc després, Uroz tenia la sentència però el seu xut sortia llepant el pal.
I qui perdona, ho paga. Al minut 84, Moha empatava el partit al desviar un xut molt a prop de Barragán. Gerro d'aigua freda per un Manlleu que acabari amb 10 homes per l' expulsió de Fortet, després d'una dura entrada a un defensa visitant.
La última desgràcia del partit arribaria al tram final, quan Payán rebia un fort cop al cap i havia de ser evacuat amb ambulància a l'hospital per precaució.

Manel Sala ja suma 8 gols enguany / Viu el Manlleu

Empat que no serveix per gaire per un Manlleu que necessita la victòria com aigua beneïda. Pot haver-hi un ultimàtum a Diego Morata aquesta mateixa setmana.
Ara comença el particular tourmalet pels manlleuencs. Proper partit: AE Prat - AEC Manlleu.


Paraula de capità


Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi (C), Ballús, Payán (Edu Rabell, 89'), Seuma, Maik Molist, Aumatell (Fran Pérez, 58'), Pol Coll, Uroz (Fortet, 80') i Manel Sala. 

CF Palamós: Bayona (C), Subi, Cano, Adrià, Elies (Amos Gasca, 75'), Matamala, Venzal, Del Moral (Àlex Fernández, 70'), Moha, Sergi Arimany i Marc Medina.

GOLS: 1-0, Manel Sala (6'); 1-1, Cano (21'); 1-2, Sergi Arimany (41'); 2-2 Manel Sala (52', p.); 3-2, Manel Sala (73'); 3-3, Moha (84')

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. Desastrós. Ha amonestat amb targeta groga els locals Archi (23'), Ot (54') i Barragán (76'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants Elies (52) i Moha (89'). Ha amonestat amb targeta vermella directa el local Fortet (85') i el visitant Javi Morales (56').



dissabte, 15 de novembre del 2014

Prèvia J.13: AEC Manlleu - CF Palamós

Partit d'urgències aquest diumenge al Municipal d'Esports. Manlleu i Palamós es veuran les cares amb la clara necessitat de sumar els tres punts. Els uns per evitar problemes innecessaris i començar a escalar posicions, els altres per sortir d'una zona de descens que mai és agradable




AEC Manlleu / Guanyar o patir

Es recuperen efectius. Archi tornarà a l’equip inicial i Fran Pérez, cada cop en millor forma física, té opcions d’entrar també. Hugo encara es mantindrà fora de l’equip.

Bona tònica defensiva a casa. En els darrers dos partits al Municipal, el Manlleu no ha encaixat gols.

Tres setmanes sense guanyar. Des del partit davant el Castelldefels, també a casa, l’equip no suma tres punts.

Una derrota pot posar el Manlleu en descens, sempre que Prat i Vilassar guanyin.

Possibles novetats a la davantera. Fortet o Uroz poden entrar al lloc d’un Aumatell que va ser substituït al descans a Vilafranca.

Si Martí Soler i David Payán veuen una targeta groga, es perdrien el proper partit contra el Prat per acumulació de targetes.


CF Palamós / Només val el triomf

Mala dinàmica. Penúltim classificat amb 9 punts i no guanya des del 14 de setembre.

L’equip ha perdut 5 dels 6 partits disputats a domicili. L’única victòria, de prestigi al camp de la Pobla.

Problemes de cara a porteria. L’equip només ha anotat 11 gols i dels últims 3, un total de 2 han estat des del punt de penal.

Javi Morales i Axel Vizuete, màxim golejador de l’equip, dubtes fins última hora.

Alberto Manga la principal baixa del Palamós. Jugador clau per l’equip.

Dos exmanlleuencs a les files del degà del futbol català: Venzal i Del Moral.


El partit

L’àrbitre del partit serà Pau Garcia Fuster, assistit per Sergio Manjón Villalza i Josep Vilaró Alarcón.

El partit es disputarà a les 16.30h.

Com a curiositat, en el Manlleu-Palamós de l’any passat (1-2), els visitants van jugar amb la segona equipació manlleuenca perquè cap de les seves es diferenciava de la quadribarrada del Manlleu.