Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 22 de setembre del 2014

Aumatell i Payán defensen la nostre selecció a Moldàvia

Els dos jugadors del Manlleu disputaran amb la selecció catalana amateur la fase intermitja de la Copa de les Regions UEFA a Moldàvia. Els manlleuencs han estat escollits pel seleccionador Toni Almendros per disputar tres partits que els poden dur a una altra històrica fase final.


A la Selecció només li val quedar primera de grup per aconseguir lluitar per la Copa de les Regions UEFA en una última fase. Seria tot un èxit i a més a més repetirien fita com en l'edició anterior, la qual Catalunya va quedar subacampiona.

Jordi Aumatell ja va disputar una fase oficial en l'edició anterior, a Astúries. No hem de descobrir res del jugador. Es postula a ser una peça clau per a la selecció i vol deixar el llistó ben alt. Amb el seu salt a la Segona Divisió 'B', Aumatell no podia ser convocat i ara, amb el retorn a Manlleu, torna amb Catalunya amb la intenció de contribuir en portar un altre títol i la classificació per la fase final.

David Payán disputarà la seva primera fase oficial amb Catalunya. El lateral ripollenc del Manlleu està fent un inici de lliga molt bo amb els manlleuencs i ara li donen la oportunitat de demostrar el seu potencial amb Catalunya

Recordem que la selecció catalana ha de quedar primera de grup per passar a la fase final. Aquests són els tres partits que jugarà:


·Dimarts, 23 de setembre

AF Piatykhatska (Ucraïna) - CATALUNYA, 15h.

·Dijous, 25 de setembre

ARF Telenesti (Moldàvia) - CATALUNYA, 15h

·Dissabte, 27 de setembre

CATALUNYA - Eastern Region NIR (Irlanda), 15h


Desitjar tota la sort del món a la Selecció Catalana Amateur, en especial els manlleuencs Jordi Aumatell i David Payán.



dilluns, 15 de setembre del 2014

1X1, J5: Manlleu 3-1 Martinenc


Aumatell i Pol Coll pressionant un rival / Viu el Manlleu

Barragán: Impotent. Va tenir poca feina i, en les aproximacions visitants, poc a fer va tenir. El gol de falta d’Aleix va ser totalment imparable. Tot i això, Barragán aporta molt en la sortida de pilota de l’equip.

Ot: Consistent. El lateral va repetir a la titularitat i va deixar clar que està preparat per ser una de les peces claus del Manlleu en defensa. Atent en el marcatge i les cobertures, va anular totalment a Velillas i va convertir-se en un mur a la banda dreta. Molt bon partit d’Ot.

Archi: Accelerat. Va complir en defensa com sempre, però va pecar d’excés de revolucions en dues jugades puntuals. L’àrbitre, rigorós amb el reglament, no li va donar marge d’error i el va expulsar a l’inici de la segona, deixant el Manlleu en una situació compromesa.

Ballús: Solvent. El central manlleuenc cada dia està més adaptat a la categoria i va tornar a mostrar que és un jugador de garanties per l’equip. Va estar al camp fins que unes molèsties li van fer demanar la substitució.

Payán: Atent. Aportant en atac i en defensa, va tornar a realitzar un partit molt seriós. Les seves incorporacions en atac s'han convertit en un gran recurs en atac, també gràcies a la seva bona entesa amb Pol Coll a l'hora d'associar-se. Fins i tot va tenir una bona opció en atac per marcar.

Seuma: Pilar. Seuma és incansable i indispensable en aquest Manlleu. Donant l’equilibri entre defensa i atac, va realitzar una gran feina tan al mig del camp com fent de central d’urgència. Ha fet un pas endavant aquesta temporada.

Maik: Suprem. Magnific partit de Maik Molist al mig del camp. Agafant les regnes de la creació i, a la vegada, posant-se el “mono” de treballar, Maik s’ha convertit en peça fonamental d’aquest Manlleu. Actua amb força llibertat de cara a porteria i la seva arribada de segona línia aporta molt al Manlleu. Generant joc, defensant i organitzant a l’equip, va acompanyar el seu gran paper amb dos grans gols. El primer definint amb molta calma i qualitat. El segon, culminant amb sang freda una jugada col·lectiva esplèndida.

Fran: Combinatiu. Bons moments de l’extrem gironí en el partit, tot i que en ocasions intermitent. Té molta facilitat per associar-se amb jugadors com Pol Coll o Aumatell, i això dóna moltes solucions a l’equip.

Pol Coll: Desbordant. Un altre dels jugadors d’aquest inici de lliga. Pol Coll s’està fent amo de la banda esquerra a base d’una sorprenent capacitat en el dribling i treball en defensa. Quan toca la pilota, el Manlleu sap que pot generar perill. Està en plena confiança i l’equip ho està aprofitant.

Aumatell: Polifacètic. Jordi Aumatell és perill constant en qualsevol moment. El primer gol el genera ell amb un gran moviment en atac i sempre que toca la pilota ho fa amb moltíssim criteri. Li va tocar jugar de mitjapunta i també de mig centre, complint amb gran nota als dos llocs. També va intervenir a la gran jugada del segon gol.

Fortet: Entregat. Va tornar a iniciar el partit en la punta d’atac i va sumar amb el seu treball. Se’l veu amb intensitat i un bon nivell. El següent pas, el gol que li doni encara més confiança. Amb l’equip amb 10, va ser un dels sacrificats amb els canvis.

Raul Garcia: Solució. Primers minuts de qualitat per Raul Garcia en el que va de temporada i bon rendiment. El central va cobrir la baixa de Ballús a bon nivell i va demostrar a Morata que pot comptar amb ell.

Martí: Revulsiu. Com davant el Gavà, va entrar des de la banqueta amb la intenció de revolucionar el partit, i ho va fer. Va aprofitar la seva velocitat per portar problemes a la defensa del Martinenc i va ser l’autor del gol de la sentència just abans del final.

Edu Rabell: Recurs. Va jugar en una nova posició, la d’extrem, per aportar frescor a l’equip. Va complir amb l’expedient, donant oxigen i intensitat a l’equip.

diumenge, 14 de setembre del 2014

'Amb dos collons!'

Crònica de l'AEC Manlleu 3-1 FC Martinenc

El Manlleu aconsegueix una victòria de fe i d'orgull davant el Martinenc. Un gol de Maik Molist al minut 92 fa estallar el Municipal d'Esports de Manlleu.
La polèmica expulsió d'Archi al minut 57 i posterior gol visitant posaven les coses difícils pels de Diego Morata que mai baixarien els braços i s'acabarien enduent l'agònica victòria final. Maik, amb dos gols, es converteix en el gran protagonista del partit. Martí Soler tancava el marcador en l'última jugada del partit.

Celebració del segon i decisiu gol de Maik Molist.
El partit pel Manlleu començava amb la mateixa dinàmica que els últims quatre partits. Els manlleuencs iniciaven el matx amb les idees clares i marquen el primer gol del partit pels voltants del quart d'hora de partit. Pilota llarga d'Archi cap a Aumatell. Sortida en fals del portar visitant Pacheco que amb un cop de puny a la pilota la deixava morta a la frontal perquè Maik, amb un toc suau i recís, fes a plaer el primer gol del partit. 
Durant el transcurs de la primera meitat el Manlleu s'ha fet amb el control del partit, sense patir en defensa, però poc precís en atac sobretot en la última passada. Poc més a destacar dels primers 45 minuts, excepte un llançament de falta del visitant Aleix amb el temps complert, la més clara del Martinenc durant tot el primer temps.

Aumatell i Pol Coll pressionen un jugador del Martinenc / Viu el Manlleu
A la segona part el partit seria més accidentat. En part, degut a l'afany de protagonisme que ha volgut tenir el senyor Jordi Molina Fernández, l'àrbitre del partit, que no ha estat encertat per part de les dues bandes. Primer, s'ha lluït al minut 57. Joc perillós d'Archi sobre Velillas, que si que existia, però ni molt menys perquè el defensa central del Manlleu veiés la segona groga del partit. El Manlleu amb 10 homes i a la falta, Aleix feia un gol magistral posant així l'empat a 1 al marcador. Semblava que amb un jugador menys i amb el cop moral els manlleuencs podrien venir-se avall. Res d'això. El Martinenc només gaudia d'una clara ocasió de Raíllo que xutava massa creuat i el seu millor jugador, Velillas, no va aparèixer en part gràcies a l'enorme partit defensiu d'Ot Bofill.
El partit es convertia en un anada i vinguda i això acabaria afavorint al Manlleu en part després de l'expulsió també molt rigorosa del visitant Pau al minut 84. 
Punt d'inflexió per un Manlleu que s'ho creia. Al minut 92 el Municipal d'Esports explotava d'eufòria. La jugada del gol és digne de veure-la repetida vàries vegades. Enorme jugada col·lectiva a la frontal de l'àrea, que acabava amb una passada d'Aumatell per Maik Molist, que amb un xut creuat superava Pacheco, marcava el 2-1 i provocava l'eufòria. Tots els jugadors fent pinya al córner, i fins i tot Diego Morata, totalment descontrolat per culpa de l'alegria. En la celebració, algun company enviava a Maik Molist directament a les 'Josefines' ja que acabava amb un trau al cap després de la celebració.
Pràcticament a la següent jugada, l'eufòria continuava. Recuperació al mig del camp i Aumatell tornava a fer una assistència aquest cop per Martí Soler, que es quedava sol i amb un toc col·locava la pilota al fons de la xarxa i fer el 3 a 1 definitiu.

Maik amb la cara ensegrentada després de la celebració del gol / Viu el Manlleu
Victòria de fe, d'orgull i de no rendir-se mai. Segona consecutiva i ara aturada de 15 dies. Al retorn, espera el Vilassar de Mar. Temps per recuperar els jugadors lesionats Pol Planas, Manel Sala, Òscar Uroz i Albert Ballús (lesionat avui) juntament amb la disponibilitat ja del nou fitxatge Hugo Fernández.

Fitxa tècnica:

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi (C), Ballús (Raul Garcia, 50'), Payán, Maik, Seuma, Pol Coll, Fran Pérez (Martí Soler, 60'), Aumatell i Fortet (Edu Rabell, 75').

FC Martinenc: Pacheco, Castas, Josue, Sergio (C) (Pau, 45'), Mario (Acosta, 67'), Alberto, Serrano (Raíllo, 45'), Aleix, Juanlu, Pitu i Velillas.

Gols: 1-0, Maik Molist (15'); 1-1, Aleix (57'); 2-1, Maik Molist (90+2'); 3-1, Martí Soler (90+3').

Àrbitre: Jordi Molina Fernandez. Malament. Ha amonestat amb targeta groga el local Seuma (76'). Ha amonestat amb doble targeta groga i per tant targeta vermella el local Archi (40' i 56'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants Sergio (27'), Velillas (29'), Aleix (68'), Josue (76') i Alberto (86'). Ha amonestat amb doble targeta groga i per tant targeta vermella el visitant Pau (66' i 84').







dissabte, 13 de setembre del 2014

Prèvia J.5: AEC Manlleu - FC Martinenc

Diumenge arriba un partit que pot suposar un punt d’inflexió pel Manlleu. Sobretot per la força que pot tenir en la moral de l’equip. Després dels tres punts i el notable rendiment davant el Gavà, els de Diego Morata reben un Martinenc que no arriba en el seu millor moment. Una victòria pot certificar un inici no tan dolent de lliga i un bon regust de boca per l’aturada que hi haurà durant dues setmanes.

Foto: Viu el Manlleu


Manlleu / Refermar les bones sensacions

Bona imatge a casa. Es porten dos partits de lliga, però aquest any el Municipal ha començat veient un Manlleu solvent al seu camp. Cal seguir amb aquesta tendència.

Per un inici acceptable. Tres punts davant el Martinenc farien que les xifres en l’arrancada de la temporada no fossin dolentes. Set punts de 15, balanç acceptable.

Aconseguir un bon regust abans de l’aturada. I és que venen dues setmanes sense lliga que, sense un resultat positiu, es poden fer més llargues.

Manel Sala baixa quasi segura. El punta no s’ha pogut recuperar de les seves molèsties. Tampoc hi serà Hugo Fernández, nou fitxatge, que encara no té la fitxa tramitada. Pol Planas i Oscar Uroz tampoc estaran disponibles.


Martinenc / Ganes de capgirar la dinàmica

No és el seu millor moment. L’equip arriba a Manlleu havent encaixat dues dures derrotes: 5-0 a Cerdanyola i 2-3 davant el Santfeliuenc.

Molt a guanyar. Una victòria a Manlleu significaria més de tres punts pels barcelonins. Tota una injecció de moral en un moment clau.

Connexió Velillas-Elhadji. Però si alguna cosa té el Martinenc es perill. El duet format per aquests dos homes, que ja van coincidir al Júpiter, una de les grans fonts de problemes.

Diego baixa segura. El jugador del Martinenc va ser expulsat davant el Santfeliuenc i no estarà disponible pel partit de diumenge.


El partit:

El partit es disputarà a les cinc de la tarda, horari habitual al Municipal. El col·legiat serà Jordi Molina Fernández.

Serà el retrobament de dos clubs històrics del futbol català i el primer a Tercera Divisió.



dijous, 11 de setembre del 2014

"Pas endavant" - Crònica de l'AEC Manlleu 2-0 CF Gavà

Per molts era difícil d’entendre aquest inici de lliga del Manlleu. O, en qualsevol cas, era fàcil que vingués al cap una idea de decepció, de desencís per notar que a l’equip li costava arrencar. I no volem dir que amb aquesta victòria s’hagi fet tot, però sí que el Manlleu ha demostrat que té una personalitat amb la que creu, una manera de ser, i que la intentarà defensar amb intensitat. L’equip va superar el Gavà en pràcticament totes les facetes del joc, jugant quan tocava jugar, defensant amb força quan tocava patir, marcant quan es va poder marcar i mantenint-se sòlids durant els 90 minuts.


Jordi Aumatell va ser un dels jugadors més destacats en atac pel Manlleu / Viu el Manlleu

I el partit no va començar de la millor manera. Amb un Manlleu ben posat en el terreny de joc, l’equip va aconseguir forçar un penal tan clar com innocent per una falta de Cristian sobre Fran. Pol Coll agafava la responsabilitat, però el seu xut va marxar per sobre del travesser de la porteria d’Unzué (5'). El fantasmes de la mala sort van planejar per les graderies del Municipal de Manlleu, però no dins el terreny de joc. L’equip va seguir creient i va viure els seus millors minuts després del penal fallat. Un domini que va acabar recompensat amb un gol cuinat per la connexió Barragán-Aumatell. El porter va alçar la mirada, va veure el moviment del rosset i no va dubtar en enviar-li la pilota a l’espai. La gran precisió de la passada va fer dubtar Vivó i Unzúe i, enmig del dubte, va aparèixer Jordi Aumatell per, sense que la pilota botés, desviar-la amb suavitat al fons de la porteria.

A partir d’aquí el Manlleu es va revolucionar. Aumatell va agafar les regnes ofensives de l’equip per mostrar la seva versió més imprevisible i desconcertar tota la defensa rival. En una magnífica acció personal, una centrada seva la va estar a punt de convertir Fortet en el segon gol si hagués encertat en la rematada. A la següent, l’equip no va perdonar. Jugada de Fran per banda dreta, deixa la pilota per Fortet que, d’esquenes a porteria, va fer un bon moviment i va xutar a porteria amb timidesa. El seu intent va convertir-se en una gran passada per un Pol Coll ple de fe, que va anticipar-se a la seva marca per rematar la pilota lluny de l’abast d’Unzué. Amb el 2-0 el Manlleu es va dedicar a aguantar més les posicions, assegurar les línies defensives i esperar possibles opcions al contraatac. El ritme del partit va ser en tot moment dels jugadors de Diego Morata i amb aquest resultat es va arribar al descans.


Fran Pérez iniciant el que seria la jugada del segon gol / Viu el Manlleu

A la represa els homes de Diego Morata van seguir amb la idea d’aguantar la compostura a nivell tàctic. El Gavà va introduir variants, sobretot l’entrada de Sos en punta, per fer més mal al Manlleu, però l’equip es va mantenir compacte. Notables en la línia defensiva Archi i Ballús, molt sòlids i coordinats en l’eix de la defensa. També Ot al lateral dret, que va tornar a l’onze fent un gran partit. Al mig del camp, Maik Molist va presentar la seva candidatura per ser un dels grans màstils d’aquest Manlleu. Sacrificat i ordenat en defensa, aporta també una gran varietat de recursos en parcel·la ofensiva. I l’extraordinari moment de Pol Coll, incansable i hàbil, va ser una bomba d’oxigen sempre que l’equip necessitava una sortida. El Gavà va millorar el seu joc en el segon temps, però no va ocasionar excessius perills a un Manlleu sòlid durant els 90 minuts. La millor oportunitat del partit pels visitants va ser al minut 86, amb un xut de Xavi Civil que va marxar desviat per poc. Amb el 2-0 de la primera part va finalitzar un partit molt important per un Manlleu que, per fi, suma tres punts que aportaran tranquil·litat i fe en aquest nou projecte.

Fitxa tècnica

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Ballús, Payán, Seuma, Maik, Fran (Raul Garcia 90’), Pol Coll, Aumatell (Muntada 79’) i Fortet (Martí 62’).

Gavà: Unzué, Ferrone, Vivó, Blanchart, Juanito, Cristian (Gimeno 72’), Zambudio (Rubén 72’), López (Sos 56’), Civil, Julio i Orellana.

Gols: 1-0 Aumatell 11’, 2-0 Pol Coll 26’.

Àrbitre: Martin Varas. Va amonestar als locals Pol Coll, Seuma, Payán, Fran i Aumatell. També al visitant Blanchart en dues ocasions (80’, 87’) i expulsant-lo.


Foto inicial de tota la plantilla amb una samarreta de suport a Jandro / Viu el Manlleu

diumenge, 7 de setembre del 2014

'Per oblidar' - Crònica del FC Santfeliuenc 4-2 AEC Manlleu

Cinc minuts fatídics a la mitja part condemnen un Manlleu molt mediocre al camp del Santfeliuenc. El conjunt de Diego Morata és incapaç de controlar l'envestida de l'equip local que sentencia pràcticament el partit entre el minut 29 i el 35 de la primera meitat. El més greu del partit però, és la lesió del migcampista Jandro: té ruptura del lligament creuat del genoll i els pronòstics indiquen que estarà entre 6 i 8 mesos de baixa.

Els jugadors pendents de la lesió de Jandro / Viu el Manlleu
L'inici del partit va tenir una dinàmica molt similar al dia del Cerdanyola. Primer quart d'hora bo del Manlleu, ben situat al terreny de joc i amb gol innaugural. Servei llarg de Barragán per Manel Sala que feia una magnífica assistència d'esperò per Fran Pérez, que engaltava un fort xut des de la frontal que desviava amb problemes el porter local Santi. El rebot anava directament a peus d'Aumatell, que a plaer feia el 0 a 1 al marcaor.
I com va passar en el passat partit, després de gol el Manlleu va començar a marxar del partit. El moment clau de la primer part arriba a la mitja hora de joc. Al minut 29, Peralta empatava el partit després d'una errada d'Archi a l'hora de defensar una pilota que marxava per línia de fons. Poc després al minut 33, arribava el segon. Jugada trenada en atac que, després d'una molt poca intensitat defensiva, la pilota acabava als peus de Cano que a plaer feia el 2 a 1. Remuntada i encara n'havia d'arribar un altre. Dos minuts després del segon gol, arribava al tercer dels peus novament de Peralta. I un altre cop amb una acció molt dèbil de la defensa manlleuenca, ja que el jugador local va marxar de tres defenses amb molta facilitat i va acabar rematant a gol, sense que Barragán pogués fer-hi res. 
El Manlleu es va fer petit davant el bon joc local i demanava a crits el descans. Va arribar, però abans, donava la sensació que els locals podrien haver fet algun altre gol.

Celebració del gol de Jordi Aumatell / Viu el Manlleu

El repte era gran a la segona meitat. Intenta arreglar un partit que s'havia llençat en cinc minuts desastrosos. L'aire del Manlleu a la segona meitat era diferent. La bona i contundent defensa de la segona meitat contrarrestava amb la de la primera, però en atac no es trobava l'eficàcia que tant es troba a faltar.
Al minut 57 entrava Pol Coll al terreny de joc i va necessitar 32 segons per perforar la porteria contrària. Ell mateix va provocar el córner que servia Maik Molist, perquè Pol Coll, de cap, posés el 3 a 2 al marcador. Mitja hora de joc per endavant i el Manlleu que tenia opcions de treure alguna cosa positiva de Les Grasses. Només Manel Sala amb un clar u contra u va posar cert perill a la porteria rival. Domini manlleuenc, això si, però molt poca precisió en atac.
Ja al temps afegit, amb el Manlleu volcat a camp rival, Peralta s'enduïa una pilota completament sol davant de Barragán, que res va poder fer amb la vaselina del jugador del Santfeliuenc que aconseguia el seu hattrick particular.

Al final, derrota per 4 gols a 2 i en tres partits encara no es coneix la victòria. Ara venen dos partits consecutis a casa, davant el Gavà i el Martinenc. El primer, aquest dimecres amb el conjunt gavanenc. Ara si, a la quarta ha d'anar la vençuda. Això esperem.


Fitxa tècnica:


FC Santfeliuenc: Santi, Nacho, Faura, Joserra, Rovira, Tena (Ortiz, 78'), Bolaños, Eric, Maldo (C) (Edgar, 66'), Peralta i Cano (Toro, 74').

AEC Manlleu: Barragán, Edu Rabell (Ot, 64'), Archi (C), Ballús, Payán, Seuma, Jandro (Maik, 10'), Martí Soler (Pol Coll, 55'), Fran Pérez, Aumatell i Manel Sala.

Gols: 0-1, Aumatell (16'); 1-1, Peralta (29'); 2-1, Cano (33'); 3-1, Peralta (35'); 3-2, Pol Coll (57'); 4-2, Peralta (90+)

Àrbitre: Oscar Carballo Vázquez. Regular. Ha amonestat amb targeta groga els locals Maldo (41') i Joserra (72'). També els visitants Ballús (13'), Martí Soler (24'), Barragán (55') i Manel Sala (68').